달맞이유 볶음우동
[재료]
삶은 우동(코스트코 튀김우동) 2봉, 마른 새우 20g, 대파(흰부분) 1대, 통마늘 저며 썬 것 3알, 깻잎 툭툭 썬 것 10장, 샐러리 2대, 브로콜리 1송이, 패주(관자) 50g
굴소스 1T, 돈가스 소스 2T, 마른고추 슬라이스 1t,
달맞이유, 고추기름 적당량씩, (고명) 잔파 다짐 말린 것 약간
[과정]
1. 대파는 송송 썬다. 깻잎은 툭툭 다진다. 샐러리는 섬유질을 제거하고 길쭉하게 어슷썬다. 브로콜리는 송이를 떼어내 끓는 물에 살짝 데쳐둔다. 패주는 1/4등분한다.
2. 우동은 끓는 물을 끼얹어 풀어준다. 얼음물에 한번 씻어내 물기를 제거하고
식용유를 살짝 뿌려 둔다.
3. 웍에 달맞이유와 고추기름을 두르고 대파, 마늘을 넣어 볶아 향을 낸다.
관자를 넣어 볶다가 마른 새우, 샐러리를 넣는다.
4. 2의 우동면을 넣고 굴소스, 돈가스소스를 넣어 간한다.
5. 마른고추를 넣고 잔파 말린 것과 깻잎 다짐을 넣고 한 번 더 볶아낸다.
방송한 요리 달맞이유 볶음우동 레시피 (요리법, 만들기, 만드는법)를 참고하세요..
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Evening Udon
[material]
2 boiled udon (costco fried noodles), 20 g dried prawns, 1 green onion, 3 shredded green onion, 10 truffle slices, 2 celery, 1 broccoli, 50 g
Oyster Sauce 1T, Pork Sauce 2T, Dried Pepper Slice 1t,
Evening oil, chili oil Appropriate amount, each (old name)
[process]
1. Cut the seedlings. The leaves are tough. Remove celery fiber and slice it long. The broccoli takes off the clusters and boils them in boiling water. The lead is divided into 1/4.
2. Pour boiling water over the udon. Rinse once in ice water to remove any moisture
Sprinkle some cooking oil.
3. Put oil and chili oil on the wok and put in garlic and roast to make incense.
Put the eyes and fry, then add dried shrimp and celery.
4. Put 2 udon noodles and add oyster sauce and pork dipped sauce.
5. Add the dried red pepper and put the dried seasoning and the sesame leaf compaction and fry one more time.
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