치즈 양배추 롤
재료 : 양배추 10잎, 양파 1개, 다진 쇠고기 100g, 다진 돼지고기 100g, 모짜렐라치즈 1컵
고기 양념 - 소금 1/2작은술, 후춧가루 약간, 다진 마늘 1/2큰술, 다진 생강 1/2작은술
양념장 - 토마토케첩 1/2컵, 올리고당 4큰술, 설탕 1큰술, 고추장 1큰술, 굴소스 1과 1/2큰술, 다진 마늘 1큰술, 후춧가루 약간, 물 1컵
1. 소고기, 돼지고기 1:1로 넣어준다
2. 다진 양파 물기 없이 볶아 넣어준다
3. 소금, 후추, 다진 마늘, 생강을 넣어준다
4. 모짜렐라 치즈를 넣어준다
5. 쪄낸 양배추 뿌리 쪽에 고기를 넣고 말아준다
6. 케첩, 올리고당, 다진 마늘, 고추장을 넣어준다
7. 설탕, 굴소스, 후추를 넣고 섞어준다
8. 물 반 컵 정도를 넣고 소스를 붓는다
9. 소스를 끼얹어가며 조린다
방송한 요리 치즈 양배추 롤 레시피 (요리법, 만들기, 만드는법)를 참고하세요..
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Cheese cabbage roll
Ingredients: 10 leaves of cabbage, 1 onion, 100g of minced beef, 100g of chopped pork, 1 cup of mozzarella cheese
Meat seasoning - 1/2 teaspoon salt, a little black pepper, 1/2 tsp chopped garlic, 1/2 teaspoon chopped ginger
Sauce - 1/2 cup of tomato ketchup, 4 tablespoons of oligosaccharide, 1 tablespoon of sugar, 1 tablespoon of red pepper paste, 1 tablespoon oyster sauce, 1 tablespoon chopped garlic, 1 cup of water
1. Add beef and pork 1: 1
2. Chopped onion roasted without water
3. Add salt, pepper, chopped garlic and ginger.
4. Add mozzarella cheese
5. Put the meat on the side of the steamed cabbage root
6. Add ketchup, oligosaccharide, chopped garlic, and red pepper paste.
7. Add sugar, oyster sauce, and pepper.
8. Add about half a cup of water and pour sauce.
9. Sprinkle with sauce.
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