양파 김치
재료
양파 6개, 쪽파 한줌, 소금 2큰술, 설탕 1큰술,
양념:고춧가루6큰술,마늘1큰술,새우젓1큰술,까나리액젓4큰술,매실청4큰술,검은깨
만드는 법
1. 양파는 한 입크기로 잘라 물에 10~15분정도 담가 매운맛을 뺀다
2. 물기가 있을 때 소금, 설탕으로 20분정도 절여 채에 받쳐 물기를 뺀다
3. 쪽파는 3~4cm길리로 자른다
4. 양념을 고루 버무리고 절인 양파, 쪽파, 깨를 넣어 버무려 낸다.
방송한 요리 양파 김치 레시피 (요리법, 만들기, 만드는법)를 참고하세요..
#####################################
Onion Kimchi
material
6 onions, a side dish, 2 tablespoons salt, 1 tablespoon sugar,
Seasoning: 6 tablespoons of red pepper powder, 1 tablespoon of garlic, 1 tablespoon of shrimp sauce, 4 tablespoon of blackcurrant sauce, 4 tablespoons of plum juice, black sesame
how to make
1. Cut the onion into one mouth size, soak in hot water for 10-15 minutes.
2. When there is a bite, salt and sugar for about 20 minutes.
3. Cut 3 ~ 4cm of the side wave.
4. Sprinkle the sauce properly, pick marinated onions, side dishes, and sesame.
Emoticon
참고: 블로그의 회원만 댓글을 작성할 수 있습니다.