아마씨 완두콩과 잔멸치 지짐
[재료]
완두콩 300g, 캔옥수수 1C(120g), 잔멸치(지리멸)50g, 빨간생강 40g , 아마씨 적당량
핫케익가루 3/4C(80g), 계란 1개, 얼음물 1/2C, 아마씨 가루?
(option 레몬즙, 소금 적당량)
[과정]
1. 빨간 생강은 국물을 따라내고 먹기 좋게 썰고, 계란은 풀어서 얼음물 넣고 섞어
계란물을 만들어 둔다.
2. 완두콩은 끓는 소금물에 살짝 데쳐 준비하고, 캔옥수수는 물기를 빼 두고,
잔멸치는 마른 팬에 볶아 수분을 제거한다.
3. 볼에 2의 재료들, 핫케익 가루, 아마씨 가루, 아마씨, 1의 계란물을 넣고 잘 섞는다.
4. 팬에 식용유 6T을 넣고 약한 중불에서 달군다.
5. 반죽을 부어 구운 색이 나도록 양면을 굽는다. 타기 쉬우므로 주의한다.
5. 기호에 따라 소금, 레몬즙을 끼얹어 먹는다.
방송한 요리 아마씨 완두콩과 잔멸치 지짐 레시피 (요리법, 만들기, 만드는법)를 참고하세요..
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Flaxseed with peas and sardines
[material]
300g of peas, 1C of canned corn (120g), 50g of red ginseng (geiyo), 40g of red ginger,
Hotcake powder 3 / 4C (80g), 1 egg, 1 / 2C of ice water, flaxseed powder?
(option lemon juice, salt suitable amount)
[process]
1. Remove the red ginger from the broth and cut it to eat, spread the egg and mix it with ice water.
We make egg water.
2. Prepare peas to boil slightly salt water, remove the canned corn,
Minerals are roasted in a dry pan to remove moisture.
3. Mix 2 ingredients, hot cake powder, flaxseed powder, flaxseed, 1 egg water in the bowl and mix well.
4. Add 6T of cooking oil to the pan and let it dry in a mild medium.
5. Pour dough and bake both sides so that the color is baked. Be careful because it is easy to ride.
5. Take salt and lemon juice according to the sign.
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