마늘치킨 알리오 올리오
재료
파스타130g, 통마늘 10~12개, 닭 가슴살 1개, 다진 마늘 1큰 술, 간장 1큰 술, 베이컨 2~3줄, 허브가루, 화이트 와인 3~4큰 술, 청양고추 1개, 시금치 1줌, 꽃소금, 통후추
조리방법
1 닭 가슴살은 얇게 저며 준 뒤 다진 마늘 발라 소금, 후추 허브가루, 굴 소스 뿌려둔다.
2 청양고추와 통마늘은 모두 슬라이스 하여 준비한다.
3 면수 1리터에 소금 간을 하여 끓여준 뒤 파스타 면을 넣고 7~8분간 삶아 준비한다.
4 베이컨은 가로로 잘게 채 썰어 준비한다.
5 달구어진 팬에 준비한 마늘과 베이컨을 볶아주다 마늘향이 올라오면 준비한
닭 가슴살을 구워준 뒤 화이트 와인으로 향을 날려 준다.
6 면수(면 삶은 물)을 넣고 닭 가슴살이 익을 때 까지 끓여 준다.
7 잘 삶아진 면을 넣고 크리미하게 볶아낸다.
8 소금, 후추 간 하여 주고 시금치를 넣어 빠르게 볶아 올리브 유 뿌려 완성한다.
방송한 요리 마늘치킨 알리오 올리오 레시피 (요리법, 만들기)를 참고하세요..
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Garlic Chicken Allio Oligo
material
1 tablespoon soy sauce, 1 tablespoon soy sauce, 2 ~ 3 lines of bacon, herbal powder, 3 ~ 4 big spoon of white wine, 1 red pepper, 1 spinach , Gold sulphate,
How to cook
1 Chicken breast sliced thinly, then chopped garlic balala salt, pepper herb powder, oyster sauce is sprinkled.
2 Cheongyang Red pepper and whole grain are prepared by slicing.
Boil 3 tablespoons of salt, boil it, and put the pasta side. Boil it for 7 ~ 8 minutes.
4 Prepare the bacon by slicing it horizontally.
Fry the garlic and bacon prepared in a 5-gallon pan Preparing when the garlic flavor comes up
Bake the chicken breast and spice it up with white wine.
Put 6 sides (boiled water) and boil the chicken breast until it is ripe.
7 Put the well-boiled side and roast it crispy.
8 salt, pepper, and put the spinach, quickly roasted olive oil is finished.
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