양파 떡갈비
재료
갈비살300g 양파반개, 적양파반개 잣가루 약간 밀가루 약간
양념장: 간장 2큰술, 설탕 1큰 술, 다진 파 1큰 술, 다진 마늘 1/2큰 술, 캐러멜
라이즈한 적양파반개 분량, 깨소금1/2큰 술, 참기름1/2큰 술, 물 1큰 술,
배즙1큰 술, 후추 약간
조리방법
1 고기는 씹는 맛을 느낄 수 있을 정도로 다진다.
2 위의 양념장 재료를 잘 섞어 고기를 넣고 고루 치댄다.
3 양파를 1cm 두께의 링으로 만들어 링 안쪽에 밀가루를 살짝 발라
그 안에 (2)의 치댄 고기를 넣는다.
4 고기는 팬에 올려 굽다가 잘 구워지면 석쇠에 다시 한 번 직화로 불 맛을 살짝 준다.
5 완성접시에 고기를 올리고 위에 잣가루를 뿌린다.
방송한 요리 양파 떡갈비 레시피 (요리법, 만들기)를 참고하세요..
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Onion cakes
material
Ribshell 300g Onion Half, half onion Half pine flour A little bit of flour
Sauce: 2 tablespoons soy sauce, 1 tablespoon sugar, 1 tablespoon chopped leek, chopped garlic 1/2 tablespoons, caramel
Half onion, sesame oil 1/2 teaspoon sesame oil 1/2 teaspoon, 1 teaspoon of water,
Juice 1 tablespoon, pepper a little
How to cook
1 The meat is tender enough to feel the taste of chewing.
2 Mix the ingredients of the sauce well and put the meat in it.
3 Make onion rings 1cm thick and lightly flour the inside of the ring
I put the (2) chin meat in it.
4 When the meat is baked in a pan, grill it well and grill the grill over the grill once again.
5 Put the meat on the finished dish and sprinkle the pomegranate on top.
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