토마토 양파스프 레시피 ( 요리법, 만들기 )

MBC 기분좋은날 2015년 4월 15일 방송한 요리 얼큰한 토마토 양파스프 레시피 ( 요리법, 만들기 )를 간단히 소개합니다.

얼큰한 토마토 양파스프

재료

홀 토마토 1과1/2컵, 방울토마토 7~8개, 베이컨 2~3줄, 양파 1/2개, 마늘빵,

면수 500ML, 바질가루 1/2큰 술, 청양고추 1개, 월계수 잎 1장

조리방법

1 베이컨과 양파는 얇게 채 썰어 준비한다.

2 청양고추와 방울토마토는 가로1/2로 잘라 준비한다.

3 마늘빵은 먹기 좋은 크기로 부숴 준비한다.

4 면수는 따듯한 상태로 준비하며 없을 땐 따듯한 물을 준비한다.

5 달구어진 팬에 베이컨을 넣어 볶아주다 볶음용 오일을 두른 뒤 양파를 볶아 브라운 색이 날 때까지 볶아 향을 내어주고 여기에 방울토마토와 홀 토마토 고추, 월계수 잎을 넣고 자박하게 볶아낸 다음 면수 또는 물을 부어 끓여준 뒤 소금, 후추 간하여 완성

6. 먹기 직전 마늘빵을 스프위에 뿌려준다.

방송한 요리 얼큰한 토마토 양파스프 레시피 (요리법, 만들기)를 참고하세요..

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Fresh tomato onion soup

material

Half tomatoes 1 1/2 cups, 7-7 drops tomatoes, 2-3 lines of bacon, 1/2 onion, garlic bread,

500ml of cotton, 1/2 cup of basil powder, 1 red pepper, 1 laurel leaf

How to cook

1 Prepare bacon and onion sliced thinly.

2 Cheongyang red pepper and bell pepper Tomatoes are prepared to cut in 1/2 width.

3 Garlic bread is prepared to crumble in a good size to eat.

Prepare the four sides in a warm condition and prepare warm water in the absence.

Put the bacon in a 5-gallon pan and fry it. Stir in the frying oil and fry the onion.

Fry until the brown color gives out the incense. Here, tomatoes with drops and holes

Pepper, laurel leaves and roasted in a boil, boil water or boiling water after pouring

Completed by salt and pepper

6. Sprinkle garlic bread on soup just before eating.

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