보쌈 수육
재료
돼지고기(삼겹살) 300g,물 1L,된장1큰술,양파1/2개,대파1대,마늘5통,생강1톨,청주 3큰술
통후추 1/2작은술,계피 1쪽
삶는 법
1. 돼지고기는 찬물에 담가 핏물을 빼 준다.
2. 양파, 대파는 큼직하게 썰고 마늘과 생강은 저민다.
3. 냄비에 물과 양파, 마늘, 생강, 통후추, 계피를 넣어 끓인다.
4. 물 끓으면 된장 풀고 핏물 제거한 삼겹살과 청주 넣어 50분 정도 삶아 건져낸다.
5. 건져서 식힌 후 수육을 먹기 좋게 잘라준다
방송한 요리 보쌈 수육 레시피 (요리법, 만들기, 만드는법)를 참고하세요..
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Bossam Rice
material
Pork 300g, water 1L, miso 1 tablespoon, onion 1/2, 1 garlic, 5 garlic, 1 grated ginger, 3 tablespoons of sake
1/2 teaspoon of cinnamon, cinnamon 1
How to cook
1. Pork is dipped in cold water to remove the blood.
2. Onions and green onions are sliced heavily and garlic and ginger are low.
3. Boil water, onion, garlic, ginger, pepper and cinnamon in a pan.
4. If boiled, boil the miso, add the pork belly and sake, and boil for about 50 minutes.
5. Cool, cool, and then cut off the juice.
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