아마씨롤
[재료] 볶은 아마씨, 꽃상추, 오이, 잭 치즈, 당근,
볶음 고추장(다진 쇠고기, 참기름, 식용유, 고추장)
*배합초 : 현미식초 5T, 설탕 2T,소금 1 1/2T
[과정]
1. 쌀을 깨끗이 지어 체에 받쳐두고, 다시마 넣고 고슬밥을 짓는다.
2. 분량의 재료를 넣고 배합초를 만든 뒤, 식혀둔다.
3. 에 배합초를 넣어 고루 섞고 식힌다.
4. 오이, 잭 치즈, 당근은 먹기 좋게 길쭉하게 썰어 둔다.
5. 오이는 소금물에 절여두었다가 물기 꼭 짠다.
6. 재료들을 넣어 밥을 만다.
7. 볶은 아마씨를 묻혀, 썰어 낸다.
방송한 요리 아마씨롤 레시피 (요리법, 만들기, 만드는법)를 참고하세요..
#####################################
Flaxseed roll
[Ingredients] Roasted flax seed, flower lettuce, cucumber, jack cheese, carrot,
Fried Kochujang (minced beef, sesame oil, cooking oil, hot pepper paste)
* Blended plant: brown rice vinegar 5T, sugar 2T, salt 1 1 / 2T
[process]
1. Prepare the rice clean, put it on the sieve, put in kelp, and cook the rice.
2. Put the amount of ingredients, blend the plant, then let cool.
3. Mix the planting ingredients and mix well.
4. Slice the cucumber, jack cheese and carrots into slices.
5. Cucumbers are pickled in brine and squeezed.
6. Put the ingredients into the rice.
7. Roasted flaxseed is buried and chopped.
Emoticon
참고: 블로그의 회원만 댓글을 작성할 수 있습니다.