콩나물 갱엿 식혜
재료
콩나물 2봉지, 갱엿 손바닥만큼, 배 1개, 물 1/2컵
만드는 법
1. 콩나물은 머리를 떼고 배는 채썬다
2. 냄비에 콩나물, 배, 갱엿을 올려 1시간정도 아주 약한 불에 뭉근히 삭힌다
3. 전기밥통이있으면 보온으로 2~3시간정도 삭힌다.
방송한 요리 콩나물 갱엿 식혜 레시피를 참고하세요..
#####################################
Bean sprouts Sanghye
material
2 bags of bean sprouts, as much as the palate of the juguli, one pear, 1/2 cup of water
how to make
1. Remove the bean sprout from the head and fill the stomach.
2. Put the bean sprouts, pear, and gungchyeo in a pan and put it in a very weak fire for about an hour.
3. If there is an electric rice cooker, keep it for 2 ~ 3 hours by warming.
Emoticon
참고: 블로그의 회원만 댓글을 작성할 수 있습니다.