얼큰 육개장
재료: 산적1조각, 숙주나물1컵, 무국3컵, 고사리나물1컵, 다진마늘1큰술, 참기름1/2큰술, 고춧가루2큰술, 집간장2큰술, 굵은소금, 액젓1큰술, 대파2대, 달걀1개, 당면10g, 물4컵, 다시마(사방5cm)5장
고추기름: 고춧가루4큰술, 식용유1컵, 대파1/5대, 마늘2톨
1 산적은 사방1cm로 썰어서 고춧가루, 참기름을 넣어서 무쳐 두고, 대파는 5cm로 썰어둔다
2 당면은 물에 불려서 준비한다. 고사리는 5cm로 썰어둔다.
3 무국에 1의 산적을 넣어서 폭 끓인 다음 고사리와 숙주도 넣어서 같이 끓인다.
4 3의 국이 끓으면 대파, 마늘, 집간장, 액젓을 넣어서 간을 맞춘 다음 고추기름을 넣어서 끓인다.
5 4의 재료에 풀어둔 달걀을 줄알을 친 다음 불을 끄고 당면을 넣는다.
방송한 요리 얼큰 육개장 레시피 (요리법, 만들기, 만드는법)를 참고하세요..
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A kook
Ingredients: 1 piece of bandanas, 1 cup of wild herbs, 3 cups of boiled herbs, 1 cup of bracken herb, 1 tablespoon chopped garlic, 1/2 tablespoon sesame oil, 2 tablespoons red pepper powder, 2 tablespoons soy sauce, 1 tablespoon of fish sauce , 1 egg, 10 grams of water, 4 cups of water, 5 pieces of kelp (5cm square)
Chili oil: 4 tablespoons of red pepper powder, 1 cup of edible oil, 1/5 large pieces of garlic, 2 tall garlic
1 Slice the yolk 1cm in each direction, put red pepper powder and sesame oil in it, and cut the green onion 5cm
2 Prepare the surface in water. Cut the bracken to 5cm.
3 I put a load of 1 in a country, boil it wide, and put a bracken and a host and boil together.
4 3 When the soup boils, add garlic, garlic, house soy sauce, and fish sauce to the liver, boil it with hot pepper oil.
5 Put the egg in a loaf of 4 ingredients and turn off the fire.
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