통곡물 김밥
재료: 김밥용 김, 김발, 체, 잡곡 1컵, 쌀⅓컵, 참기름1큰술, 각종 장아찌 1컵, 유부 20장 (간장1큰술 설탕½큰술 맛술1큰술 소금½작은술), 달걀 5개(소금1작은술, 마요네즈1큰술, 맛술1큰술), 당근 ½개(소금 ½작은술), 시금치 ½단(소금 ½작은술, 참기름1작은술)
1. 각종 통곡물과 멥쌀을 넣고 밥을 한다
2. 장아찌를 다져 밥에 넣고 잘 비빈다
3. 시금치는 살짝 데친 후 소금, 참기름을 넣어 무친다
4. 당근은 채 썰어 기름에 볶다 소금을 넣어 간한다
5. 달걀에 소금, 마요네즈, 맛술을 넣고 체에 내려 지단을 만든다
6. 데친 유부는 물기를 짜고 간장, 설탕, 맛술, 소금을 넣어 볶는다
7. 김 2/3 면적에 밥을 깔고 재료를 넣어 김밥을 만든다
방송한 요리 통곡물 김밥 레시피 (요리법, 만들기, 만드는법)를 참고하세요..
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Whole grain rice
Ingredients: Kimbok Kim, Kimbal, sieve, 1 cup of rice, ⅓ cup of rice, 1 tablespoon sesame oil, 1 cup of various pickles, 20 tablespoons (1 tablespoon soy sauce ½ tablespoon sugar ½ teaspoon salt), 5 eggs 1 teaspoon of salt, 1 tablespoon of mayonnaise, 1 tablespoon of liquor), ½ carrot (½ teaspoon salt), ½ teaspoon spinach (½ teaspoon salt, 1 teaspoon sesame oil)
1. Add whole grain and rice and cook rice
2. Put pickled pickles in rice and bake well.
3. Spinach spinach slightly, then salt, sesame oil, put on the scum
4. Chop carrots, fry them in oil, add salt
5. Put the salt, mayonnaise, and sake in the egg, and dip it into the sieve.
6. Boil the dumplings and add the soy sauce, sugar, spices, salt and fry them.
7. Spread rice on Kim 2/3 area and put ingredients to make kimbap
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