매운 잡채
재료
당면 한줌, 피망 반개, 당근 1/3개, 말린 목이버섯 반줌, 양파 반개, 볶음 고추장 5큰술, 소금 1작은술
만드는 법
1. 당면은 삶아서 찬물에 건져낸다.
2. 피망, 당근, 목이버섯, 양파는 채 썰어 소금으로 밑간하여 가볍게 볶아 건져둔다.
3. 기름을 두른 후라이팬에 볶음고추장을 먼저 넣고 풀어준 후 물기 뺀 당면을 넣어 볶아준다
4. 당면에 고추장이 고루 베이면 볶아놓은 2의 채소를 넣고 같이 볶아 완성
방송한 요리 매운 잡채 레시피 (요리법, 만들기, 만드는법)를 참고하세요..
#####################################
Spicy chow
material
Half a pint of green pepper, half of green pepper, 1/3 of carrots, half of dried mushroom, half of onion, fried red pepper paste, 5 tablespoons salt, 1 teaspoon salt
how to make
1. Boil it in the cold water.
2. Pepper, carrots, thyme, mushrooms, onions are sliced and seasoned with salt, and lightly fried.
3. Fry in an oil-frying pan. Put the red pepper paste first and loosen it.
4. Put red pepper paste in a bowl of red pepper paste, and roast it together.
Emoticon
참고: 블로그의 회원만 댓글을 작성할 수 있습니다.