마 달걀찜
재료 : 달걀 5개, 생수 반 컵, 새우젓 반 큰 술, 설탕 반 큰 술, 참기름 반 큰 술, 통깨 약간, 쪽파 한 줄기, 장마 100g
1. 계란 5개를 풀고, 물 1컵, 황설탕 0.5T, 새우젓 2T를 넣는다.
2. 계란 물을 체에 내려서 알끈을 없앤다.
3. 걸러낸 계란 물에 참기름 1T, 채 썬 마를 넣고 섞는다.
4. 달군 냄비에 마계란 물을 넣고 타지 않게 천천히 저어준다.
5. 뚜껑을 덮고 익힌 후 쪽파, 깨를 뿌려 완성한다.
방송한 요리 마 달걀찜 레시피 (요리법, 만들기, 만드는법)를 참고하세요..
#####################################
Steamed egg
Ingredients: 5 eggs, half a cup of water, half a cup of shrimp, half a cup of sugar, half a cup of sesame oil, a little sesame seeds,
1. Remove 5 eggs, add 1 cup of water, 0.5 T of sulfur sugar, and 2 T of shrimp.
2. Remove the eggs from the eggs by removing the water.
3. Add 1T sesame oil, sesame oil, and mix into the filtered egg water.
4. Put the water in the moon pot, and stir it slowly to avoid burning.
5. Cover and cover and cover with sesame and sesame.
Emoticon
참고: 블로그의 회원만 댓글을 작성할 수 있습니다.