마 유자 냉채
재료 : 장마 200g, 배 1/4개, 오이 반개, 홍고추 1개
양념장 : 사과식초 2T, 소금 1t, 유자청 3T
1. 마를 5cm 길이로 채 썰고, 오이 껍질, 배 과육, 빨간 고추도 채 썬다.
2. 물 1컵, 소금 0.5T, 식초 2T를 섞은 유리볼에 채소를 담가두었다가 물기를 뺀다.
3. 홍시 100g, 유자청 3T, 식초 3T, 꽃소금 0.5T를 넣고 양념장을 만든다.
4. 양념장에 채소를 넣고 무쳐내면 완성
방송한 요리 마 유자 냉채 레시피 (요리법, 만들기, 만드는법)를 참고하세요..
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Mauzu cold
Ingredients: 200g rainy season, 1/4 pear, half cucumber, 1 red pepper
Seasoning: apple vinegar 2T, salt 1t, yuchuan 3T
1. Cut the cucumber shell, pear flesh and red pepper into 5 cm length.
2. Soak the vegetables in a glass bowl containing 1 cup water, 0.5 T salt, 2 T vinegar, and drain.
3. Make a marinade with 100g of Hongshi, 3T of yujaejang, 3T of vinegar, and 0.5T of brine.
4. Completion by putting vegetables in sauce
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