고구마 곤약 닭조림
[재료]
고구마 1개(300g), 양파 100g, 닭다리살 300g, 곤약 1모, 참기름 적당량
A:고추장 2T, 간장 1T, 흑설탕 1t, 생강다짐 적당량, 대파 흰부분 다짐 1대분량,
다진 마늘 2T
[과정]
1. 닭다리살에 고추장을 넣는다
2. 닭다리살에 간장과 다진 마늘, 흑설탕과 참기름, 다진 파를 넣는다
3. 1시간 정도 양념에 재어둔다
4. 팬에 채 썬 양파를 볶다가 데친 곤약을 넣고 함께 볶는다
5. 팬에 재어둔 닭다리살을 넣고 함께 볶다가 삶아둔 고구마를 넣고 볶는다
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Stewed sweet potato konjac chicken
[material]
One potato (300g), onion 100g, chicken 300g, Konnyaku 1, sesame oil suitable amount
A: Gochujang 2T, soy sauce 1T, brown sugar 1t, ginger compaction suitable amount,
Chopped garlic 2T
[process]
1. Put red pepper paste in chicken meat.
2. Put soy sauce, chopped garlic, brown sugar, sesame oil, and chopped green on chicken skin.
3. Place in sauce for about 1 hour
4. Fry the onion on the pan and add the poached konjac and fry together
5. Put the chicken leaved in the pan and fry it together. Add the boiled potatoes and fry them.
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