코코넛오일 마늘 카레
재료
다진마늘 2큰술, 닭가슴살 2개(200g), 사과 1/2개, 아스파라거스1봉지(6개), 방울토마토 20개, 카레1봉지, 코코넛오일 2큰술, 물8컵
만드는법
1.닭가슴살은 잘게 썬다
2.사과는 깍뚝 썰기하고 아스파라거스는 껍질을 벗긴 뒤 뜨거운 물에 살짝 데쳐 한입크기로 썬다
3.방울토마토는 껍질을 깐다
4.냄비에 물과 닭가슴살을 넣고 끓인다
5.팬에 코코넛오일을 넣고 다진마늘을 먼저 볶고 아스파라거스, 토마토도 살짝 볶는다.
6.닭가슴살이 끓고있는 냄비에 카레가루를 잘풀어준다
7.6에 볶은 채소를 넣고 한소끔 끓은면 사과 넣는다.
방송한 요리 코코넛오일 마늘 카레 레시피 (요리법, 만들기, 만드는법)를 참고하세요..
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Coconut oil garlic curry
material
2 tablespoons of chopped garlic, 2 pieces of chicken breast (200g), 1/2 of apple, 1 bag of asparagus (6 pieces), 20 drops of tomato, 1 bag of curry, 2 tablespoons of coconut oil, 8 cups of water
how to make
1. Chicken breast slices
2. Slice the apples, peel the asparagus, bake in hot water and cut into bite size
3. Bark tomato peels
4. Boil water and chicken breast in a pan.
5. Put the coconut oil in the pan, fry the chopped garlic first, and fry the asparagus and tomato lightly.
6. Chicken breast is well-boiled in a pot, let the curry powder well
Put the roasted vegetables in 7.6 and add the apple to the boil.
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