멸치고추장볶음
재료
굵은멸치 2줌, 깐마늘 1/2컵, 설탕 1/2큰술, 참기름약간, 깨약간
양념: 포도씨유 2큰술, 고춧가루 약간, 고추장2큰술, 올리고당1큰술, 맛술2큰술, 다진마늘 1큰술
만드는법
1.마늘은 칼로 굵직굵직 다진다.
2.팬에 포도씨유, 다진마늘을 충분히 볶다가 고춧가루를 넣어 살짝 볶는다.
3.2에 나머지양념을 섞어 넣고 한번만 꿇여 식힌다.
4.멸치는 똥을 발라내고 팬에 따끈하게 볶아둔다.
5.식힌 양념에 볶은 멸치 넣고 설탕 뿌려 녹을 때 까지 볶아 참기름, 깨를 넣어 낸다
방송한 요리 멸치고추장볶음 레시피 (요리법, 만들기, 만드는법)를 참고하세요..
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Fried anchovy hot pepper paste
material
2 large anchovies, 1/2 cup of garlic, 1/2 tablespoon of sugar, sesame oil, sesame
Seasoning: 2 tablespoons of grape seed oil, 2 tablespoons of red pepper powder, 2 tablespoons of red pepper paste, 1 tablespoon of oligosaccharide, 2 tablespoons of tartar sauce, 1 tablespoon of chopped garlic
how to make
1. Garlic is thick with a knife.
2. Fill the pan with grape seed oil and chopped garlic thoroughly, then add red pepper powder and lightly fry.
Mix the rest of the spice into 3.2 and let it cool down once.
4. Anchovy put out shit and fry pan hot.
5. Add the roasted anchovy to chilled seasoning, sprinkle with sugar and fry until melted. Add sesame oil and sesame.
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