도토리묵 말랭이 매운 잡채
재료
건도토리묵 2컵, 잡채용고기200g, 빨강파프리카1개, 노랑파프리카1개, 당근 1/2개, 양파1/2개, 표고버섯5개, 표도씨유 약간
양념: 간장 3큰술, 설탕 1큰술, 식초 3큰술,고추기름 2큰술, 참기름 약간, 깨약간
만드는법
1.건도토리는 물에 불렸다가 끓는물에 잠깐 데친다.
2.파프리카, 양파, 당근, 표고버섯은 채썬다.
3.양념을 섞어 고기에 반을 넣어 밑간을해서 팬에 볶아준다.
4.나머지 채소도 볶아 준다.
5.모두 합해서 나머지 양념을 섞어 참기름과 깨를 넣어 버무려낸다.
방송한 요리 도토리묵 말랭이 매운 잡채 레시피 (요리법, 만들기, 만드는법)를 참고하세요..
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Acorns
material
2 cups of dried acorns, 200g of job recipe, 1 red paprika, 1 yellow paprika, 1/2 carrots, 1/2 onion, 5 shiitake mushrooms,
Seasoning: 3 tablespoons soy sauce, 1 tablespoon sugar, 3 tablespoons vinegar, 2 tablespoons pepper oil, sesame oil, sesame
how to make
1. The dry acorn is called water and then boils in boiling water for a while.
2. Paprika, onion, carrots, shiitake mushrooms.
3. Mix seasoning, put half in meat, fry in pan.
4. Fry the rest of the vegetables.
5. Combine all the remaining sauce and mix sesame oil and sesame.
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