김치잡채
[재료] 배추김치 1/6포기, 쇠고기 우둔살 160g, 느타리버섯 80g, 실파 50g, 양파 1/2개(100g),
풋고추 2개, 소금 후추 적당량, 도라지 100g, 달걀 1개, 당면 30g, 잣 1t, 식용유 적당량
[쇠고기 양념] 간장 1T, 설탕 1T, 다진 파 4t, 다진 마늘 2t, 참기름2t, 깨소금 2t
[나물양념] 다진 파 1t, 다진마늘 1/2t, 참기름 2t 깨소금 2t, 후추 적당량
[전체 양념] 간장 1T, 설탕 1T, 참기름 1T
1. 배추김치는 속을 털어내 대강 씻어 건진 뒤, 반으로 갈라 길이 5cm폭 0.5cm로 썬다. 여기에
설탕, 깨소금, 참기름을 넣어 무친다.
2. 쇠고기는 채 썬 뒤 양념한다. 느타리버섯은 끓는물에 데쳐 헹군 뒤 가늘게 찢는다.
3. 양념한 쇠고기는 팬에 기름을 둘러 볶아낸다. 1의 김치를 무쳐 쇠고기 볶은 팬에 넣어 볶는다.
4. 실파와 고추는 4cm 길이로 썬다.
5. 도라지는 가늘게 찢어 소금을 넣어 주물러 씻은 뒤, 양념해서 볶는다.
6. 양파는 길이로 채 썰어 기름에 볶아 소금, 후추로 간한다.
7. 당면은 끓는물에 넣어 부드럽게 삶고 길이를 2-3번 끊어 전체양념으로 고루 무친다.
8. 큰 그릇에 준비해둔 볶은 재료와 당면을 넣어 고루 섞어 그릇에 담는다.
9. 달걀지단과 잣을 얹는다.
방송한 요리 김치잡채 레시피 (요리법, 만들기, 만드는법)를 참고하세요..
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Kimchi seasoning
[Ingredients] Chinese cabbage kimchi 1/6 give up, beef rump 160g, oyster mushroom 80g, green onion 50g, 1/2 onion (100g)
2 green pepper, salt pepper suitable amount, 100 grams of bellflower, 1 egg, 30 g per serving, pine nut 1t, edible oil suitable amount
[Beef seasoning] Soy sauce 1T, sugar 1T, chopped 4t, chopped garlic 2t, sesame oil 2t, sesame seed 2t
[Herb seasoning] Chopped pork 1t, chopped garlic 1 / 2t, sesame oil 2t sesame salt 2t, pepper Appropriate amount
[Whole sauce] Soy sauce 1T, sugar 1T, sesame oil 1T
1. Remove the cabbage kimchi from the inside, wash it roughly, cut in half, cut into 5cm long and 0.5cm wide. Here
Sugar, sesame seeds, and sesame oil.
2. Season and season the beef. Rinse the oyster mushrooms in boiling water and tear them in small pieces.
3. Seasoned beef stir-fry in pan. I put kimchi of 1 and put it in roasted beef and fry.
4. Cut red pepper and red pepper to 4cm length.
5. Cut the bellflower into small pieces and put salt into it, rinse it and rub it.
6. Chop the onion into oil and roast it in salt and pepper.
7. It is put in boiling water and boil gently, and cut 2-3 times in length, and it spreads evenly with whole sauce.
8. Put the roasted ingredients prepared in a large bowl and the noodles in a bowl.
9. Put egg and zucchini on top.
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