향신개장
재료 : 대파 5대, 양파 1개, 다진 마늘 1큰술, 생 표고버섯 4장, 조선간장 2큰술, 맛술 2큰술, 소금, 다시마 우린 물 12컵
(향신 고추기름) 양파 1개, 마늘 10쪽, 고춧가루 5큰술, 식용유 1/2컵, 참기름 2큰술
1. 곱게 채 썬 양파와 마늘을 넣고 식용유를 부어 볶다가 불을 끄고 고춧가루 참기름을 넣어 잘 섞은 후 체에 밭쳐 향신 기름을 내린다.
2. 대파는 흰 부분과 초록 잎 부분을 나눠 10cm 길이로 썰어 세로로 반을 가른다. 끓는 물에 살짝 데쳐 찬물에 헹궈 건진다.
3. 양파는 곱게 채 썰고 생 표고버섯은 씻어 얄팍하게 편 썬다.
4. 대파와 양파 생 표고버섯을 넣고 향신 기름을 넉넉히 붓고 버무려 양념한다.
5. 다시마 우린 물을 붓고 끓으면 재료를 넣고 조선간장 맛술 마늘로 양념해서 한소끔 끓이다 소금 간을 해서 완성한다.
방송한 요리 향신개장 레시피 (요리법, 만들기, 만드는법)를 참고하세요..
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Open the spices
Ingredients: 5 large pieces, 1 onion, 1 tablespoon chopped garlic, 4 shiitake mushrooms, 2 tablespoons soy sauce, 2 tablespoons of salt, salt, kelp
(Spicy pepper oil) 1 onion, 10 garlic, 5 tablespoons red pepper powder, 1/2 cup edible oil, 2 tablespoons sesame oil
1. Put the finely chopped onions and garlic, pour the cooking oil, stir-fry, turn off the heat, add red pepper powder sesame oil, mix well, then put the sieve into the sieve and lower the oil.
2. Divide the white part and the green leaf part by 10cm length and cut half lengthwise. Heat slightly in boiling water and rinse in cold water.
3. Slice the onion finely and slice raw shiitake thinly.
4. Put onions and onion shiitake mushrooms, pour plenty of spice oil, and season them.
5. Sea tangle We pour water and boil, add the ingredients, season with soy sauce garlic sauce, boil it, and finish it by making salt.
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