두부 고추장찌개
재료
두부3/4모, 돼지고기300g, 양파1개
양념 : 고추장4큰술, 된장1큰술, 고춧가루1큰술, 다진마늘1큰술, 생강즙1/2작은술, 대파 2대, 물 4컵
만드는 법
1.두부는 3cm*4cm길이로 자른다.
2.돼지고기는 2cm*3cm길이로 자른다.
3.양파는 굵직하게 썬다.
4.냄비에 물을 붓고 양념장을 넣어 끓이다 돼지 고기를 넣어 끓인다.
5.돼지고기가 익으면 두부, 대파를 넣어 끓인다.
방송한 요리 두부 고추장찌개 레시피 (요리법, 만들기, 만드는법)를 참고하세요..
#####################################
Tofu hot pepper paste
material
Tofu 3/4 Mo, Pork 300g, 1 onion
Seasoning: 4 tablespoons of hot pepper paste, 1 tablespoon of miso, 1 tablespoon of red pepper powder, 1 tablespoon of chopped garlic, 1/2 teaspoon of ginger juice, 2 tablespoons of water, 4 cups of water
how to make
1. Cut tofu 3cm * 4cm long.
2. Pork cut to 2cm * 3cm length.
3. Cut the onion in large pieces.
4. Pour water into the pan, add the sauce, boil the pork, boil.
5. If the pork is ripe, add tofu, broth and boil.
Emoticon
참고: 블로그의 회원만 댓글을 작성할 수 있습니다.