무 당근 정과
재료 : 무 200g, 소금 1t, 데치는 물3컵, 당근 4개(400g), 소금 1t, 데치는 물 3컵
(무 정과액) 꿀 300g, 생강즙 1T, 치자 우린 물 1컵, 치자 약간
(당근 정과액) 꿀 300g, 설탕 1/2컵, 생강즙 1T, 물 1컵
1. 무와 당근은 각각 껍질을 벗겨 끓는 물에 살짝 데친다
2. 냄비에 치자 우린 물 1컵, 꿀 300g을 넣고은근한 불에 무를 조린다
3. 꿀 300g, 생강즙 1T, 설탕 1/2컵, 물 1컵을 넣고 끓이다 당근을 넣고 조린다
4. 조린 무와 당근을 장미꽃 모양으로 만들어 완성한다
방송한 요리 무 당근 정과 레시피 (요리법, 만들기, 만드는법)를 참고하세요..
#####################################
Carrot juice
Ingredients: 200g of radish, 1t of salt, 3 cups of water, 4 carrots (400g), 1t of salt, 3 cups of water
(Unsweetened liquid) honey 300g, ginger juice 1T, gardener We water 1 cup, gardenia a little
(Carrot juice) 300g of honey, 1/2 cup of sugar, 1T of ginger juice, 1 cup of water
1. Peel the radish and the carrot each and peel them in boiling water.
2. Put on a pot We put 1 cup of water and 300 g of honey and put in a coarse fire.
3. Add 300 g honey, 1 teaspoon ginger juice, 1/2 cup sugar, 1 cup water and boil the carrots.
4. Completion by making rosemary radish and carrots in rose flower shape.
Emoticon
참고: 블로그의 회원만 댓글을 작성할 수 있습니다.