오미자 배 탕수
재료 : 고구마 4개, 녹말가루 2컵, 쌀가루 5T, 빵가루 1/2컵, 튀김기름 2컵, 소금 약간
(탕수소스) 오미자청 3T, 배즙 1컵, 간장 1T, 불린 건오미자 2T, 물녹말 2T
1. 손질한 고구마를 사방 3cm로 썰어 소금에 절인 후 물 녹말을 붓는다
2. 쌀가루 5T와 빵가루 1/2컵을 섞은 후 고구마에 튀김옷을 입혀 160도의 기름에 튀긴다
3. 배즙 1컵, 간장 1T 건오미자 2T, 오미자청 3T, 물 녹말 2T를 넣고 소스를 만든다
4. 마지막으로 튀긴 고구마에 오미자 소스를 뿌려 완성한다
방송한 요리 오미자 배 탕수 레시피 (요리법, 만들기, 만드는법)를 참고하세요..
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Omija boiled water
Ingredients: 4 potatoes, 2 cups of starch powder, 5 tons of rice flour, 1/2 cup of crumbs, 2 cups of fried oil, a little salt
(Boiled water sauce) Omiza Chung 3T, 1 cup of juice, 1T of soy sauce, 2 tons of omelet, 2T of water starch
1. Slice the prepared sweet potatoes 3cm in each side, salt them, and pour water starch.
2. Mix 5 tons of rice flour with 1/2 cup of crumbled bread, then put on a sweet potato with frying cloth and fry in 160 degrees of oil
3. Add 1 cup of juice, 1T soy sauce, 2T of soy sauce, 3T of Omija juice, 2T of water starch, and make sauce
4. Finally, fried sweet potatoes are finished by sprinkling with omija sauce
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