더덕 물김치
재료 : 더덕 10뿌리, 붉은고추 3개, 청양고추 2개, 쪽파 3대, 배즙 3컵, 새우젓국물 2T, 소금 약간
1. 더덕은 껍질을 벗겨 두드려 저미고 청양고추, 쪽파는 썰어 준비한다
2. 배즙에 새우젓 2T, 소금 약간 넣고 국물의 간을 맞춘다
3. 국물에 더덕 청양고추, 쪽파를 넣고 섞어 1~2일 실온에서 숙성시킨다
방송한 요리 더덕 물김치 레시피 (요리법, 만들기, 만드는법)를 참고하세요..
#####################################
Dodok water kimchi
Ingredients: roots of rosemary 10, 3 red peppers, 2 red peppers, 3 safflowers, 3 cups of juice, 2 t of shrimp sauce, salt
1. Dodok peeled, sliced and sliced, Cheongyang red pepper, sliced side dishes prepared
2. Add 2T of salted salted shrimps to the juice, and add some salt to the juice.
3. Add chili pepper and red pepper to the broth and mix it and mature at room temperature for 1-2 days
Emoticon
참고: 블로그의 회원만 댓글을 작성할 수 있습니다.