노각무침
재료 : 노각 2개, 굵은 소금 3T, 미나리 1/3단, 실파 2뿌리, 마늘 1/2통, 생강 5g, 고춧가루 1T,매실만능고추장, 매실청, 영양부추, 홍고추 4개, 골뱅이 2통
1. 껍질을 벗긴 노각은 알맞게 잘라 소금에 절인 뒤 면보에 물기를 짜낸다.
2. 참기름, 고춧가루, 마늘, 생강, 매실만능간장을 섞어서 양념장을 만든다.
3. 골뱅이, 노각, 영양부추를 넣고 잘 버무려서 완성한다.
방송한 요리 노각무침 레시피 (요리법, 만들기, 만드는법)를 참고하세요..
#####################################
Lapping
Ingredients: 2 lobes, 3T of thick salt, 1/3 of parsley, 2 roots of garlic, 1/2 of garlic, 5g of ginger, 1T of red pepper powder, all-purpose red pepper paste, plum wine, nutritional leek, 4 red peppers,
1. The peeled lapel is cut to the right, salted and then squeezed in water.
2. Mix sesame oil, red pepper powder, garlic, ginger, and plum soy sauce to make marinade.
3.It is done by putting in the order of the shoulder, the lobster, and the nutrition leek.
Emoticon
참고: 블로그의 회원만 댓글을 작성할 수 있습니다.