황태채무침
[재료] 황태채, 쪽파, 식초, 통깨, 참기름
[양념] 고추장, 고운 고춧가루, 만능간장, 설탕, 쌀조청(또는 물엿), 매실청
[과정]
1. 황태채는 찬물에 살짝 담구었다 바로 건져 물기를 꼭 짠다.
2. 볼에 담아 식초를 넣어 먼저 조물조물 버무린다.
3. 양념재료를 섞는다. 2에 넣어 버무린다.
4. 6cm 길이로 자른 쪽파를 넣는다.
5. 마지막에 통깨와 참기름을 넣어 버무려 마무리한다.
방송한 요리 황태채무침 레시피 (요리법, 만들기, 만드는법)를 참고하세요..
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Mackerel
[Ingredients] Hwang Taejae, Saffa, Vinegar, Sesame seed, Sesame oil
[Seasoning] Kochujang, fine red pepper powder, universal soy sauce, sugar, rice syrup (or syrup)
[process]
1. Hwang Tae-chae dips in cold water.
2. Put the vinegar in the bowl and pour the ingredients first.
3. Mix seasoning ingredients. Put it in 2.
4. Put the side cut with 6cm length.
5. Put sesame oil and sesame oil at the end to finish.
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