땅콩 황태 볶음
재료 : 황태포 한 줌, 부추 30g, 양파 1개, 파프리카 1/4개,
양념장 : 간장 2큰술, 맛술 2큰술, 설탕 1큰술, 다진마늘 1작은술, 물 4큰술, 아로니아 1/2작은술, 참기름 1큰술, 땅콩
1. 간장, 설탕, 맛술, 물, 마늘, 참기름, 아로니아 섞기
2. 물에 불린 황태는 양념장에 재우기
3. 양파 채 썰기
4. 부추와 파프리카 썰기
5. 기름을 두른 프라이팬에 양파 볶기
6. 파프리카 넣고 볶기
7. 양념에 재운 황태 넣고 볶기
8. 부추 넣고 볶은 뒤 땅콩가루 뿌리기
방송한 요리 땅콩 황태 볶음 레시피 (요리법, 만들기, 만드는법)를 참고하세요..
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Stir fried peanuts
Ingredients: a handful of Hwang Taekpo, leek 30g, onion 1, paprika 1/4,
Sauce: 2 tablespoons soy sauce, 2 tablespoons of sugar, 1 tablespoon sugar, 1 teaspoon chopped garlic, 4 tablespoons of water, 1/2 teaspoon of Aronia, 1 tablespoon sesame oil, peanuts
1. Mix soy sauce, sugar, spices, water, garlic, sesame oil, and aronia
2. The water is called "Daejeon"
3. Onion slicing
4. Leek and paprika slices
5. Fry the onion in an oil-frying pan
6. Fry paprika
7. Stir in the sauce and stir fry
8. Roasted and roasted peanut powder
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