매생이 굴 튀김 레시피 (요리법, 만들기, 만드는 법)

MBC 기분좋은날 2016년 2월 22일 방송한 요리 매생이 굴 튀김 레시피 (요리법, 만들기, 만드는 법)를 간단히 소개합니다.

매생이 굴 튀김
[재료]굴 300g, 매생이 500g, 밀가루 1C, 물 1/3컵, 계란1개, 튀김기름 적당량
(매생이 손질용 밀가루, 튀김때 사용할 밀가루  적당량)

[과정]

1. 굴은 깨끗이 씻어 채반에 밭쳐 준비한다.
2. 매생이는 밀가루를 뿌려 바락바락 문지르고 난 다음 깨끗이 헹궈내고 체에 밭쳐 물기를 뺀다.
3. 밀가루, 물, 계란을 고루 섞어 튀김옷을 만든다음, 매생이를 넣어 함께 섞는다.
4. 굴에 밀가루를 살짝 묻힌 다음, 굴 하나씩 3의 튀김옷을 입혀 튀김기름에 바삭하게 튀겨낸다.

방송한 요리 매생이 굴 튀김 레시피 (요리법, 만들기, 만드는법)를 참고하세요..

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Deep-fried oysters
[Ingredients] Oyster 300g, Grain 500g, Flour 1C, 1/3 cup water, 1 egg, Deep fried oil Appropriate amount
(Flour for refinement, suitable amount of flour for frying)

[process]

1. Wash the oyster cleanly and lay it on the pot.
2. Gradually rub the flour and rub the bacon, then rinse thoroughly and drain the sieve.
3. Mix flour, water, and egg to make frying clothes, then add seasoning and mix.
4. After lightly burrowing the oysters, put three oysters in one oyster and fry them in frying oil.

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