브로콜리 패주볶음
[재료] 브로콜리 1개, 패주150g, 파 1대, 생강 1톨
A: 청주 1T, 치킨스탁 1개, 소금 약간, 물 1/2C
식용유, 전분, 참기름
[과정]
1. 브로콜리는 먹기 좋은 크기로 잘라 끓는 물에 살짝 데쳐낸다.
2. 파, 생강은 각각 다져두고, 패주는 두께로 반 잘라둔다.
3. 팬에 식용유(1T)를 넣어 중불에서 파, 생강을 볶다가 향이 나면 패주를 넣고 살짝 익혀준다.
4. 3에 브로콜리를 넣고 살짝 볶아준다. 강불에서 A를 넣고 살짝 끓으면 물 전분을 넣고 걸쭉해지면 참기름 넣고 살짝 향을 낸다.
방송한 요리 브로콜리 패주볶음 레시피 (요리법, 만들기, 만드는법)를 참고하세요..
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Stir-fried broccoli
[Ingredients] 1 broccoli, 150 g of curd, 1 par, 1 ginger
A: Cheongju 1T, chicken stock 1, salt, water 1 / 2C
Edible oil, starch, sesame oil
[process]
1. Broccoli is cut to a good size and boiled in boiling water.
2. Prepare each wave and ginger separately, and cut the barrel half in thickness.
3. Put the cooking oil (1T) in the pan, stir the ginger in the medium heat, and cook it.
4. Add broccoli to 3 and lightly fry. When you put A in a fire and lightly boil it, add water starch, and when it becomes thick, put sesame oil and lightly incense.
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