고추장 멸치 무청 조림
재료 : 큰멸치 또는 중간 멸치100g, 통깨 1T
조림장 : 무청건지 3T, 무청 1/3컵, 고추장 4T, 간장 1/4컵, 청주 1/4컵, 맛술 1/4컵, 다진 마늘 1T, 식용유3T
1. 팬에 식용유 3T, 무청 건지 3T, 무청 1/3컵, 고추장 4T, 간장 1/4컵, 맛술 1/4컵, 마늘 1T를 넣고 끓인다
2. 양념이 끓어오르면 불을 끄고 미리 볶은 멸치를 넣어 양념이 고루 섞이도록 한다
3. 약한 불에서 다시 한 번 볶고 통깨를 뿌려 완성한다
방송한 요리 고추장 멸치 무청 조림 레시피 (요리법, 만들기, 만드는법)를 참고하세요..
#####################################
Kochujang steamed anchovy
Ingredients: large anchovy or medium anchovy 100g, sesame 1T
Steward: Wujing Guanji 3T, Wuqing 1/3 cup, Kochujang 4T, 1/4 cup of soy sauce, 1/4 cup of sake, 1/4 cup of liquorice, 1T of chopped garlic, 3T of cooking oil
1. Fry the pan with 3T of edible oil, 3T of Wujing Guanji, 1/3 cup of Wuqing, 4T of hot pepper paste, 1/4 cup of soy sauce, 1/4 cup of liquor and 1T of garlic.
2. When the sauce is boiled, turn off the fire and add the roasted anchovy beforehand so that the sauce is evenly mixed.
3. Fry once more in a weak fire and finish by spraying sesame seeds.
Emoticon
참고: 블로그의 회원만 댓글을 작성할 수 있습니다.