연근 우엉조림
재료 : 연근200g, 우엉200g, 식초 1T, 쌀뜨물3컵
조림장 : 무청 1/4컵, 간장 4T, 청주 4T, 맛술 4T, 식용유 2T, 다진 마늘 1T, 통깨 1T
1. 식용유를 두른 팬에 다진 마늘 1T를 먼저 볶은 후 손질한 우엉과 연근 볶는다
2. 간장 4T, 청주 4T, 맛술 4T, 무청 1/4컵을 넣고 자작하게 졸이다가 통깨를 넣어 완성한다
방송한 요리 연근 우엉조림 레시피 (요리법, 만들기, 만드는법)를 참고하세요..
#####################################
Simmered Burdock
Ingredients: Lotus root 200g, burdock 200g, vinegar 1T, rice 3 cups
Vegetable: 1/4 cup of Wuchung, 4T of soy sauce, 4T of Cheongju, 4T of Taste, 2T of cooking oil, 1T of chopped garlic, 1T of sesame
1. Roast 1T garlic chopped in a pan with oil and fry the prepared burdock and lotus root.
2. Put 4T of soy sauce, 4T of Cheongju, 4T of sweet sake, and 1/4 cup of Wuchun, and make your own boil.
Emoticon
참고: 블로그의 회원만 댓글을 작성할 수 있습니다.