모듬 버섯 잡채
재료
당면 두줌,목이버섯 두줌 (8장) ,불린표고 7장(두줌) , 느타리버섯 한팩, 팽이버섯 1/2봉, 부추 한줌, 홍고추 약간
조리 전 양념① : 물 1컵, 간장 4큰술, 초청 3큰술, 설탕 2큰술, 식용유 1큰술
조리 후 양념②:다진 마늘 1큰술, 대파 다진 것 3큰술, 통깨 2작은술, 참기름 1큰술
만드는 법
1. 당면을 물에 씻어 표고 불린 물에 30분간 불린다.
2. 표고는 굵게 채 썰고, 나머지 재료들도 큼직하게 잘라 놓는다.
3. 물 1컵에 조청, 간장, 설탕, 식용유를 넣어 섞어 준다.
5. 내솥에 불린 당면과 팽이를 제외한 재료를 넣고 4의 양념장을 부어 압력솥 찜기능 버튼을 눌러 준다.
6. 찜기능이 완료 되면 바로 뚜껑을 열어 뜨거울 때 부추, 홍고추, 팽이버섯, 다진 마늘, 대파, 참기름, 통깨를 넣고 잘 섞어 준다.
7. 뜨거울 때 섞어 주어야 당면이 엉겨 붙는 것을 막을 수 있다.
방송한 요리 모듬 버섯 잡채 레시피를 참고하세요..
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MBC Pleasant day February 11, 2015 We broadcast introduction of cooked assortment mushroom recipe (recipe) briefly.
Assorted mushroom soup
material
(8 pieces), 7 elevation (2 pieces), mushroom mushroom pack, 1/2 stick of mushroom, mushroom mushroom
Pre-cooked seasoning ①: 1 cup water, 4 tablespoons soy sauce, 3 tablespoons of invitation, 2 tablespoons of sugar, 1 tablespoon of cooking oil
Seasoned after cooking ②: 1 tablespoon chopped garlic, 3 tablespoons minced garlic, 2 teaspoons sesame oil, 1 tablespoon sesame oil
how to make
1. The surface of the beans is washed in water and called for 30 minutes in shiitake water.
2. Cut the elevation into thick pieces and cut out the remaining materials.
3. Add 1 teaspoon of water, soy sauce, sugar, cooking oil, and mix.
5. Add ingredients except inner surface and top that are called inner pot, pour 4 sauce, and press steam cooker button.
6. When the steaming function is completed, open the lid immediately and mix well with leek, red pepper, top mushroom, chopped garlic, green onion, sesame oil and sesame seeds.
7. It must be mixed when it is hot so that the face can be prevented from clinging.
Please refer to the recipe cooked mushroom soup recipe.
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