흑미밥 오니기리
[재료]
찹쌀 1/3컵, 흑미2/3컵, 만능간장 2T, 간 쇠고기 160g, 맛술 1T, 다진 마늘 1/2t, 버터, 소금, 후추 적당량
오니기리 소스 : 만능간장 7-8T, 맛술 1T, 물엿 2T
[과정]
1. 분량의 찹쌀과 흑미를 불려두었다가 고슬밥을 짓는다.
2. 쇠고기에 맛술, 다진마늘, 소금, 후추로 밑간을 한 뒤, 달군 팬에 볶아서 한 김 식혀둔다.
3. 오니기리 소스는 냄비에 살짝 끓여서 식혀둔다.
4. 뜨거운 상태의 밥에 2의 쇠고기를 넣고 모양을 빚는다.
5. 팬에 버터를 녹이고, 빚은 주먹밥을 굽는다.
6. 오니기리 소스를 골고루 발라가면서 굽는다.
방송한 요리 흑미밥 오니기리 레시피 (요리법, 만들기, 만드는법)를 참고하세요..
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Black rice rice onion rice
[material]
1/3 cup of glutinous rice, 2/3 cup of black rice, 2T of universal soy sauce, 160g of liver beef, 1T of garlic, 1 / 2t of chopped garlic, butter, salt,
Onyigiri sauce: soy sauce 7-8T, sauce 1T, syrup 2T
[process]
1. The amount of glutinous rice and black rice is called and the rice is cooked.
2. Beef with seasoned garlic, salt and pepper, and season it with frying pan.
3. Slightly boil the onigiri sauce in the pot.
4. Put 2 beef in hot rice and shape.
5. Dissolve the butter in the pan and bake the rice balls.
6. Bake onion soup evenly.
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