자연식 배추무침
재료
노란 속 배추반통
소금1/2T, 간장1술, 들기름 1술, 달래 또는 실파 한줌, 깨소금 1/2술, 고추가루 1/2
만드는 법
1. 배추 꼭지에 칼집내서 자르고 씻어 손질하기
2. 손질한 배추 끓는 물에 2분 데치기
3. 데친 배추 찬물에 헹궈서 먹기 좋게 썰어주기
4. 양념재료 섞기
5. 썰어둔 배추에 양념 넣어 섞기
방송한 요리 자연식 배추무침 레시피 (요리법, 만들기, 만드는법)를 참고하세요..
#####################################
Natural cabbage
material
Yellow cabbage radish
Salt 1 / 2T, soy sauce 1 liquor, perilla 1 liquor, soothing or crumbling, sesame salt 1/2 liquor, red pepper powder 1/2
how to make
1. Cut, trim, wash and trim the cabbage tap
2. Boil 2 minutes in boiled Chinese cabbage
3. Rinse the cabbage with cold water and cut it to eat.
4. Mix seasoning ingredients
5. Add seasoning to chopped cabbage
Emoticon
참고: 블로그의 회원만 댓글을 작성할 수 있습니다.