생강고등어조림
재료
고등어밑간
레몬즙 1술, 소금, 백후추
조림장
다시마물 1컵, 간장 2술, 맛술 2술, 굴소스 1술, 설탕 1술 가다랑어포 2술, 청주 1술, 홍고추1개,마늘 3쪽, 생강 1T
1. 씻은 고등어 물기 제거 후, 레몬즙, 소금, 흰 후춧가루 뿌려 10분 숙성
2. 냄비에 다시마 우린 물, 간장, 굴소스, 청주, 맛술, 설탕, 홍고추, 마늘 넣어 조림장 끓이기
3. 끓으면 불 끄고 가다랑어포 넣고 1분 우려서 체에 거르기
4. 고등어 굽기
5. 구운 고등어 위에 채썰어둔 생강과 조림장 넣고 약한 불에 조리기
6. 접시에 담고 남은 조림장과 생강채 위에 얹어 완성
방송한 요리 생강고등어조림 레시피 (요리법, 만들기, 만드는법)를 참고하세요..
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Stewed ginger mackerel
material
Mackerel
Lemon juice 1 liquor, salt, white pepper
Stew
1 cup of dregs, 2 cups of soy sauce, 2 cups of tartar sauce, 1 oyster sauce, 1 cup of sugar bonito flour, 1 cup of sake, 1 red pepper, 3 garlic, 1 g of ginger
1. After washing the washed mackerel juice, sprinkle with lemon juice, salt, white pepper, ripen in 10 minutes
2. Kelp in a pot We boil water, soy sauce, oyster sauce, sake, garlic, sugar, red pepper and garlic.
3. If it boils, turn off the light and add bonito flour.
4. Burning mackerel
5. Put ginger and chopped ginger on baked mackerel and cook on low heat.
6. Place the remaining ginger on the plate and place it on the ginger bar.
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