프리카닭죽
재료
쌀+프리카 1컵, 부추 한 줌, 양파 ¼, 대추 2개, 참기름 1/2T,
육수재료
파 한 뿌리, 마늘 3쪽, 소금 1/2T, 물 4컵, 닭가슴살 100g
닭양념장
간장1/2T, 후추
1. 쌀, 프리카 씻어서 1시간 불리기
2. 물, 닭가슴살, 파, 마늘, 소금 넣어 육수 만들기
3. 익은 닭가슴살 결대로 찢어두기
4. 찢은 닭가슴-살에 간장, 후추로 양념하기
5. 불린 쌀, 프리카 참기름에 볶기
6. 볶은 쌀, 프리카에 육수 넣고 끓이기
7. 쌀물이 우러나면 양념한 닭가슴살, 자른 부추, 다진 양파, 대추 넣어 죽이 될 때까지 끓이기
8. 완성된 죽에 소금으로 간하기
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African picnic
material
Rice + 1 cup of leek, leek, handful of onion, 2 jujube, sesame oil 1 / 2T,
Seawater material
Pepper root, garlic 3 pcs, salt 1 / 2T, 4 cups of water, chicken breast 100g
Chicken marinade
Soy sauce 1 / 2T, pepper
1. Rice, one-hour rinse of priceless
2. Making water, chicken breast, pork, garlic, salt, and broth
3. Ripe chicken breast tear
4. Tear Chicken Breast - Season with soy sauce and pepper to flesh
5. Fried rice, fried in sesame oil
6. Roasted rice, brewing and brewing in prickly
7. When the rice comes out, add seasoned chicken breast, chopped leek, chopped onion, and jujube until boiling.
8. Going to the finished porridge with salt
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