생강 감자채 튀김
재료 : 생강 100g, 감자 2개, 쌀뜨물 2컵, 튀김가루 1/2컵, 튀김기름 2컵, 파슬리가루 1작은술, 후춧가루 약간
1. 생강은 껍질을 벗기고 얄팍하게 편 썰어 곱게 채 썬다.
2. 감자는 껍질을 벗기고 얄팍하게 슬라이스해서 곱게 채 썬다.
3. 쌀뜨물에 감자를 먼저 주물러 씻어 건지고 생강을 조물조물 씻어 건진다.
4. 마른 거즈에 3의 생강과 감자를 놓고 잘 비벼 씻어 물기를 없앤다.
5. 볼에 튀김가루와 생강 감자를 넣어 버무려 미리 예열한 튀김기름에 바삭하게 튀겨낸다.
6. 튀긴 생강채와 감자채에 파슬리가루와 후춧가루를 뿌려서 버무려 완성한다.
방송한 요리 생강 감자채 튀김 레시피 (요리법, 만들기, 만드는법)를 참고하세요..
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Fried ginger potatoes
Ingredients: ginger 100g, 2 potatoes, 2 rice cakes, 1/2 cup of fried powder, 2 cups of fried oil, 1 teaspoon of parsley powder, a little black pepper
1. Peel off the ginger, slice it thinly and slice it finely.
2. Peel the potatoes and slice them thinly and finely.
3. Rinse the potatoes with rice, rinse them first, and wash them with the ginger.
4. Place 3 ginger and potatoes on dry gauze and rinse thoroughly to remove water.
5. Fry the ball into the bowl with ginger potatoes and fry them in preheated frying oil.
6. Sprinkle with parsley powder and pepper on fried ginger beans and potatoes.
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