찹쌀김치전 레시피 (요리법, 만들기, 만드는법)

MBC 기분좋은날 2015년 10월 14일 방송한 요리 찹쌀김치전 레시피 (요리법, 만들기, 만드는법)를 간단히 소개합니다.

찹쌀김치전

[재료] 찹쌀가루 80g, 밀가루 320g, 배추김치 1/2포기, 양파 1/2개, 물, 식용유 적당량

1. 배추김치는 먹기 좋게 썰어두고, 양파는 결 따라 채썬다.

2. 볼에 분량의 찹쌀가루, 밀가루를 넣고 기호에 따라 물을 넣어 되기를 맞춘다.

3. 썬 김치와 양파를 2에 넣고 고루 섞는다.

4. 달군 팬에 식용유를 두르고 3의 반죽을 적당량 덜어 노릇하게 굽는다.

방송한 요리 찹쌀김치전 레시피 (요리법, 만들기, 만드는법)를 참고하세요..

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Glutinous rice kimchi

[Ingredients] Glutinous rice powder 80g, flour 320g, 1/2 of Chinese cabbage kimchi, 1/2 onion, water, edible oil Appropriate amount

1. Cut the cabbage kimchi to eat well, and chop the onion.

2. Put a small amount of glutinous rice flour and wheat flour into the bowl and add water according to your preference.

3. Put the sun kimchi and onion in 2 and mix evenly.

4. Put the cooking oil in the pan and bake the dough of 3 in an appropriate amount.

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