찹쌀김치전
[재료] 찹쌀가루 80g, 밀가루 320g, 배추김치 1/2포기, 양파 1/2개, 물, 식용유 적당량
1. 배추김치는 먹기 좋게 썰어두고, 양파는 결 따라 채썬다.
2. 볼에 분량의 찹쌀가루, 밀가루를 넣고 기호에 따라 물을 넣어 되기를 맞춘다.
3. 썬 김치와 양파를 2에 넣고 고루 섞는다.
4. 달군 팬에 식용유를 두르고 3의 반죽을 적당량 덜어 노릇하게 굽는다.
방송한 요리 찹쌀김치전 레시피 (요리법, 만들기, 만드는법)를 참고하세요..
#####################################
Glutinous rice kimchi
[Ingredients] Glutinous rice powder 80g, flour 320g, 1/2 of Chinese cabbage kimchi, 1/2 onion, water, edible oil Appropriate amount
1. Cut the cabbage kimchi to eat well, and chop the onion.
2. Put a small amount of glutinous rice flour and wheat flour into the bowl and add water according to your preference.
3. Put the sun kimchi and onion in 2 and mix evenly.
4. Put the cooking oil in the pan and bake the dough of 3 in an appropriate amount.
Emoticon
참고: 블로그의 회원만 댓글을 작성할 수 있습니다.