토마토두부 스테이크
[재료] 두부 1모, 고기 느타리버섯1/2봉, 팽이버섯 1/3봉, 표고버섯 3개, 빨강 파프리카 1/4개,
노랑 파프리카 1/4개, 전분, 소금, 후추, 식용유 적당량
소스
핫소스1/4t, 토마토케쳡 2T, 만능간장 3T, 캔 토마토 1컵
1. 두부는 큼직하게 썰어 물기를 빼 둔다.
2. 팽이버섯은 밑둥을 자르고 끓는 소금물에 데쳐 찬물에 헹군 뒤, 물기를 뺀다.
3. 표고버섯은 밑둥을 떼어내고 3mm두께로 슬라이스 한다.
4. 파프리카는 잘게 다져 둔다.
5. 1의 두부에 소금, 후추로 간하고 전분을 묻힌다.
6. 팬에 식용유를 두르고 달구어 두부를 노릇하게 구워 둔다.
방송한 요리 토마토두부 스테이크 레시피 (요리법, 만들기, 만드는법)를 참고하세요..
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Tomato tofu steak
[Ingredients] Tofu 1 mushroom, meat oyster mushroom 1/2 roast, top mushroom 1/3 roast, 3 shiitake mushrooms, 1/4 red paprika,
Yellow paprika 1/4, starch, salt, pepper, edible oil Appropriate amount
sauce
Hot sauce 1 / 4t, tomato ketchup 2T, universal soy sauce 3T, canned tomato 1 cup
1. Slice the tofu thoroughly to remove the water.
2. Cut the bottom mushrooms, boil the salt water boiling in the cold water, rinse, then remove the water.
3. Remove the base of shiitake mushrooms and slice it 3mm thick.
4. Paprika chop finely.
5. Season with salt, pepper, and starch in 1 tofu.
6. Fill the pan with cooking oil and bake tofu.
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