국밥집 깍두기
재료
중간 크기 무 5개, 뉴슈가1/2큰술, 양파즙3개, 멸치액젓, 고춧가루, 생강, 마늘, 쪽파, 매실액
만드는 법
1. 깨끗이 씻은 무 크게 썰어 굵은 소금과 뉴슈가를 넣고 절인다.
2. 양파는 충분한 양을 갈아 둔다.
3. 멸치액젓, 고춧가루, 생강, 마늘, 매실액, 쪽파를 넣고 살짝 버무린다.
4. 상온에서 기포가 올라올 때 까지 두었다가 김치 냉장고에 넣는다.
방송한 요리 국밥집 깍두기 레시피 (요리법, 만들기, 만드는법)를 참고하세요..
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Korean rice dumplings
material
Medium size radish 5, New Sugar 1/2 tbsp, onion juice 3, anchovy sauce, red pepper powder, ginger, garlic, safflower, plum liquor
how to make
1. Thoroughly wash the slices and mix with thick salt and new sugar.
2. Change the amount of onion.
3. Add anchovy sauce, red pepper powder, ginger, garlic, plum liquor, and safflower.
4. Place it in a Kimchi refrigerator at room temperature until bubbles rise.
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