파김치
재료
파 1 단(깐 것 1kg)
양념 : 황태다시마풀국1컵, 고춧가루2/3컵, 건고추1/2컵, 마늘3큰술, 생강1작은술, 멸치중간젓 ⅔~1컵, 멸치가루1큰술, 설탕2큰술
만드는 법
1. 파는 기장이 짧고 머리 부분이 둥근 것으로 준비해 깨끗하게 씻어 물기를 제거한 후 젓국을 뿌려 놓는다.
2. 황태, 다시마, 무, 양파, 대파, 표고버섯을 넣어 육수 낸 다음 찹쌀가루 풀국을 쑨다.
3. 건고추는 1cm 크기로 잘라 물에 한번 씻어 확독에 간다.
4. 멸치는 머리와 내장을 제거해 말린 후 굵게 다진다.
5. 살짝 절여진 파에 분량의 양념을 넣어 골고루 버무린다.
방송한 요리 파김치 레시피 (요리법, 만들기, 만드는법)를 참고하세요..
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Pork kimchi
material
1st wave (1kg)
Seasoning: 1 cup of kelp kelp rice, 2/3 cup of red pepper powder, 1/2 cup of dried red pepper, 3 tablespoons of garlic, 1 teaspoon of ginger, ⅔ ~ 1 cup of anchovy, 1 tablespoon of anchovy powder, 2 tablespoons of sugar
how to make
1. Prepare rice with a short length and a rounded head, clean it, remove the water, and sprinkle it with a stir-fry.
2. Put yellowtail, kelp, radish, onion, green onions, and shiitake mushrooms in a pan.
3. Chili peppers are cut into 1cm size, washed once in water, and go to the confirmation.
4. Remove the anchovy from the head and internal organs, and then thicken it.
5. Add a small amount of seasoning to the lightly battered rice.
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