유부 낙지 김치찌개
[재료]
팽이버섯 1봉, 유부 1봉, 부추 1단, 배추김치 200g, 생표고버섯
낙지 2마리, 쇠고기 우둔살(납작납작 썰기), 다진 마늘, 대파 적당량
A:다시마물 1/4C, 미림 1/4C, 술 1/4C, 간장 1/4C
참기름 1T
[과정]
1. 팽이버섯은 밑둥을 잘라두고, 생표고는 칼집 넣고, 유부는 3등분한 다음, 끓는 물에 데쳐 기름 빼서 꼭 짜 둔다.
2. 김치는 먹기 좋게 잘라두고 낙지, 부추도 먹기좋은 크기로 썬다.
3. A는 잘 섞어둔다.
4. 냄비에 참기름 두르고 김치, 고기 넣어 볶다가 전체가 윤기가 나면 표고버섯, 유부를 넣어 끓인다.
5. 마지막에 낙지와 부추, 팽이버섯을 넣어 마무리한다.
방송한 요리 유부 낙지 김치찌개 레시피 (요리법, 만들기, 만드는법)를 참고하세요..
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Seasoned octopus kimchi stew
[material]
One bag of top mushroom, one bag of mushroom, one leaf of leek, 200g of cabbage kimchi, green mushroom
2 octopuses, beef rump (sliced flat), chopped garlic, chowder Appropriate amount
A: Again 1 / 4C, Mirim 1 / 4C, Sake 1 / 4C, Soy 1 / 4C
Sesame oil 1T
[process]
1. Cut the bottom mushrooms, cut the stems, put the sheaths in the sheaths, and divide the mushrooms into three equal parts, then boil them in boiling water and remove the oil.
2. Kimchi is cut well to eat octopus, leek to eat a good size to cut.
3. Mix A well.
4. Put sesame oil in a pan, add kimchi, and put meat in a pan. Add shiitake mushrooms and soy sauce to boil.
5. Finish with octopus and leek and top mushrooms at the end.
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