무화과 오디 훈제 오리 파니니
<재료>
(2인 기준) 무화과 3개, 오디 200g, 오리훈제 슬라이스 150g, 슬라이스 햄, 모차렐라치즈 6장, 설탕 50g, 마요네즈, 샬롯 1개, 디종 머스터드 2스푼, 버터 2스푼, 캄파뉴 4 슬라이스
<레서피>
1. 오디는 줄기를 제거하고 냄비에 오디와 설탕, 물을 넣고 중불에 1/3 정도 줄어들 때까지 15분간 잘 저어가며 졸여줍니다.
2. 무화과는 반으로 잘라서 잘 달군 프라이팬에 버터를 두르고 센불에 30초 구워줍니다
3. 파니니 기계를 250도로 설정해둡니다
4 깜파뉴 빵에 디종머스터드와 오디소스를 펴 바르고 슬라이스 햄, 모차렐라 치즈
구운 무화과와 오리 훈제 모차렐라 치즈 순으로 쌓아줍니다. 빵을 덮어주고 달궈진 파니니 기계로 4-5분간 눌러서 치즈가 잘 녹을 때까지 잘 구워줍니다.
방송한 요리 무화과 오디 훈제 오리 파니니 레시피 (요리법, 만들기)를 참고하세요..
#####################################
Figs odi panini with smoked octopus
<Material>
(For 2 people) 3 figs, 200g of duck, 150g of sliced duck, 6 slices of ham, mozzarella cheese, 50g of sugar, 1 mayonnaise, 1 Charlotte, 2 tablespoons of dijon mustard, 2 tablespoons of butter,
<Recipe>
1. Remove the stem, put the sesame seeds, sugar and water into the pan, stir well for 15 minutes until it is reduced by about 1/3 of the medium heat.
2. Cut the figs in half, place the butter in the frying pan and cook for 30 seconds.
3. Set Panini machine to 250 degrees
4 Spread Dijon mustard and olive sauce on crispy bread, slice ham, mozzarella cheese
Baked figs and duck smoked mozzarella cheese are stacked in order. Cover the bread and pan with a panini machine for 4-5 minutes and cook until the cheese is well melted.
Emoticon
참고: 블로그의 회원만 댓글을 작성할 수 있습니다.