진생베리 수단
<재료>
(2인기준) 진생베리즙, 찹쌀가루, 오미자청, 얼음생, 잣,
<레서피>
1. 진생베리즙을 찹쌀가루에 조금씩 넣어 익반죽해서 동그랗게 새알심을 만든다
2. 새알심을 끓는 물에 삶아 동동 떠오르면 건져 찬물에 헹궈 열기를 식혀 건진다
3. 오미자청에 얼음생수를 붓고 잘 섞어 오미자 물을 만든다
4. 오미자물을 적당하게 그릇에 붓고 진생베리새알심과 잣을 띄워 낸다
방송한 요리 진생베리 수단 레시피 (요리법, 만들기)를 참고하세요..
#####################################
Merivale Berry Sudan
<Material>
(2 popular juniors) juice berry juice, glutinous rice flour, Omija blue, ice water, pine nuts,
<Recipe>
1. Put jujube berries juice into glutinous rice flour to make a round ball.
2. Boil the raw bird in boiling water, and if it floats, rinse it in cold water and cool it.
3. Pour the ice water into the Omiza Chamber and mix well to make water.
4. Pour the water of Omiza into the bowl properly and put out the fresh berries and pine nuts.
Emoticon
참고: 블로그의 회원만 댓글을 작성할 수 있습니다.