가지 스테이크
재료: 가지 1/2 양파 1/2 마늘 4 토마토 1 토마토페이스트 2T
후레쉬바질 소고기 안심(스테이크용) 150g
만드는 법
1 가지와 토마토는 끓는물에 넣어 살짝 데친뒤, 토마토는 껍질을 벗겨 씨를 빼준다
2 소고기를 제외한 나머지 재료는 엄지손톱 크기로 자른다
3 스테이크를 구운 뒤 토마토와 가지를 올려둔다
4 프레스바질 2~3장을 가니쉬로 놓는다
방송한 요리 가지 스테이크 레시피 (요리법, 만들기)를 참고하세요..
#####################################
Eggplant steak
Ingredients: eggplant 1/2 onion 1/2 garlic 4 tomato 1 tomato paste 2T
Fresh basil beef tenderloin (for steak) 150g
how to make
One tomato and a little bit in a boiling water, the tomato peeled off the seeds
2 Cut the rest of the ingredients except the beef to the size of the thumb nail.
3 Roast the steak and put tomatoes and eggplant on it.
4 Press 2 or 3 basil leaves with garnish.
Emoticon
참고: 블로그의 회원만 댓글을 작성할 수 있습니다.