돼지고기 적양파 냉채
재료: 적양파, 돼지고기
냉채소스: 유자청, 생강즙, 소금, 간장, 참기름, 포도씨유, 민트, 후추
만드는 법
1 돼지고기는 얇게 썰어서 끓는 물에 간장, 맛술을 넣어서 데친다.
2 적양파는 곱게 채를 썰어서 찬 물에 담갔다가 물기를 제거한다.
3 분량의 냉채소스를 만든다.
4 고기와 양파 올린 다음 소스 뿌려서 낸다.
방송한 요리 돼지고기 적양파 냉채 레시피 (요리법, 만들기)를 참고하세요..
#####################################
Pork and Onion Cold Chicken
Ingredients: red onion, pork
Chilled cold sauce: Yuzhecho, ginger juice, salt, soy sauce, sesame oil, grape seed oil, mint, pepper
how to make
1 Slice the pork into small pieces of boiling water and add soy sauce and sweet sake.
2 Red onions are finely chopped and dipped in cold water, then remove the water.
Make a three-part cold sauce.
4 Raise meat and onion, then sprinkle with sauce.
Emoticon
참고: 블로그의 회원만 댓글을 작성할 수 있습니다.