고구마 도우피자
재료
고구마1개 모짜렐라 300g 전분3큰술 식용유
만드는 법
1 고구마는 필러를 이용해 껍질을 벗기고 속살을 필러로 벗겨 찬물에 담근다
2 건져서 물기를 털어 둔다.
3 한줌 고구마채에 한수저 정도의 감자전분을 섞어 둔다
4 달군 팬에 기름을 두르고 고구마 반줌을 깔고 모짜렐라를 얹은 반줌 고구마채에 얹어 갈색이 나도록 굽는다.
방송한 요리 고구마 도우피자 레시피 (요리법, 만들기, 만드는법)를 참고하세요..
#####################################
Sweet potato dough pizza
material
1 potato mozzarella 300 g starch 3 tablespoons cooking oil
how to make
1 Peel the sweet potatoes with a filler, peel them with a filler, and soak them in cold water.
2 Bring out the water.
3 Mix potatoes in a pot of sweet potatoes.
Cover the oil in a four month old pan and put on a half - pot of sweet potatoes and bake on a semi - sweet potato mushroom topped with mozzarella and brown.
Emoticon
참고: 블로그의 회원만 댓글을 작성할 수 있습니다.