마늘소스 양배추찜
재료: 양배추500g 새우 250g 소금¼작은술, 후추 약간, 참기름 1큰술 마늘15알, 다진양파½개, 올리브오일 1컵, 바질약간, 또는 파슬리가루 약간, 곁들이 채소: 야콘1개
1 새우는 믹서기에 갈아 소금과 후추로 간을 약간 하고 참기름을 넣어 버무려준다.
2 양배추는 부드러운 잎 위주로 준비하여 찜기에 5분간 찐다.야콘도 25분간 찐다.
3 양파는 다지고 마늘은 슬라이스로 썰어준다
4 절반정도 쪄진 양배추는 네모 모양으로 트리밍 하고 그 위에 감자전분을 솔솔 뿌리고 ①의 새우살을 펴준 다음 전분을 뿌린 양배추, 새우를 반복해서 얹고 양배추로 마무리한다.
기호대로 2~3번 반복한다.
5 찜기에 얹어 3분간 찐다.
6 쪄진 양배추 새우는 한 입 크기로 썬다.
7 팬에 올리브오일과 마늘과 다진양파을 넣고 중간 불에서 볶다가 ⑥의양배추 찜을 넣고 1분간 조리고 바질을 넣고 완성한다.
8 그릇에 양배추 새우찜을 담고 찐 야콘을 한 입 크기로 썰어 함께 담아낸다.
방송한 요리 마늘소스 양배추찜 레시피 (요리법, 만들기, 만드는법)를 참고하세요..
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Steamed cabbage with garlic sauce
Ingredients: Cabbage 500g Shrimp 250g Salt 1/4 teaspoon, pepper slightly, 1 tablespoon sesame oil 15 eggs, chopped onion 1/2 cup, olive oil 1 cup, basil slightly or parsley powder,
1 Put the shrimp in a blender, add a little salt and pepper and add sesame oil.
2 Prepare cabbage with soft leaves and steam for 5 minutes. Steam the yacon for 25 minutes.
3 Cut the onion and slice the garlic.
4) Half of the steamed cabbage is trimmed in square shape. Sprinkle potatoes on top of it and sprinkle salted shrimp on the top. Then, pour the shrimp flesh of ① and then add the cabbage and shrimp which are sprinkled with starch, and finish with cabbage.
Repeat 2 or 3 times as indicated.
5 Put it on the steamer and steam it for 3 minutes.
6 Cut the steamed cabbage shrimp into one size.
7 Put the olive oil, garlic and chopped onions in the pan, stir in the medium fire, add the steamed cabbage of ⑥, cook for 1 minute, and add basil.
8 Put the cabbage steamed shrimps in a bowl and chop the steamed yacon into one size.
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