채소 전골
재료: 소고기 등심 불고기감 200g, 양배추(150g) 3장, 무150g, 당근100g, 양파½개,
시금치 50g, 표고버섯 4장, 느타리버섯100g, 대파⅓대, 깻잎20장, 멸치육수5와½컵(1100ml)
양념: 고운고춧가루 1큰술, 고운깨소금 1큰술, 간장 1큰술, 참치액 2큰술, 맛술 2큰술, 소금 1작은술, 마늘 1작은술, 후추
1 소고기는 불고기감으로 준비하여 폭을 2cm정도로 썬다.
2 양배추와 무, 당근은1.5* 6 썬다.
3 대파는 어슷썰고 양파와 표고버섯은 채 썰고, 깻잎은 반 갈라 2cm폭으로 썬다 시금치는 반으로 자른다.
4 전골냄비에 준비된 채소를 돌려 담고 가운데는 소고기 등심을 놓고 양념과 육수를 부어 쎈 불에서 10분정도 끓여 완성한다.
방송한 요리 채소 전골 레시피 (요리법, 만들기, 만드는법)를 참고하세요..
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Vegetable hotpot
Ingredients: Beef roasted beef 200g, 3 cabbage (150g), 150g radish, 100g carrot, 1/2 ½ onion,
Spinach 50g, 4 shiitake mushrooms, 100g oyster mushroom, ⅓ large pieces, 20 sesame leaves, anchovy broth 5 ½ cup (1100ml)
Seasoning: 1 tablespoon red pepper powder, 1 tablespoon sesame seeds, 1 tablespoon soy sauce, 2 tablespoons tuna, 2 tablespoons of salt, 1 teaspoon salt, 1 teaspoon of garlic, pepper
1 Prepare beef with roasted meat and cut to 2cm width.
2 Cabbage and radish, carrots cut 1.5 * 6.
Cut 3 big green onion slices, onion and shiitake mushrooms, sesame leaves half a gallon 2cm wide and spinach half.
4 Put the vegetables prepared in the pots in the pot, pour the beef fillet in the middle, spice and broth, and boil it for about 10 minutes.
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